SŠOS SČMSD Žďár n. S. logo

Jídelní lístek

         
22.1. Pondělí   I. Zeleninová s červenou čočkou ( al. 1.1., 9 )
      I. Gratinované brambory se sýrem, špenát ( al. 1.1., 3, 7)
      II. Vepřové žebírko podle Rychtáře, vař.br., ( al. 1.1.,7, 10 )
      III. Hov. vařené, koprová omáčka, kousk. kn. ( al. 1.1., 3, 7 )
         
23.1. Úterý   I. Česneková ( al.9 )
      I. Zbojnická krkovice, vař. brambory ( al. 1.1., 7 )
      II. Pečené kuře, dušená rýže, kuskus, kompot( al. 1.1., 3, 7 )
         
24.1. Středa   I. Kulajda ( al. 1.1., 3, 7 )
      I. Zeleninový salát s kuřecími nugetkami, pečivo (al.1.1.,3,7)
      II. Zapečené špagety s vepřovým masem, ovoce ( al. 1.1., 3, 7 )
      III. Vepřové výpečky, kysané zelí, bramborové knedlíky
        ( al. 1.1., 3, 12 )
         
25.1. Čtvrtek   I. Brokolicový krém ( al. 1.1., 7 )
      I. Aljašská treska po mlynářsku, bramborová kaše, mrkvový
        salát ( al. 1.1., 4, 7 )
      II. Zeleninové rizoto,okurka ( al. 7, 9, 10 )
      III. Mexický guláš, dušená rýže ( al. 1.1., 7 )
         
26.1. Pátek   I. Kuřecí vývar s bulgurem ( al. 1.1., 9 )
      I. Frankfurtská hovězí pečeně, dušená rýže, vař. těstoviny
        ( al. 1.1., 3, 7 )
      II. Marinované medailonky, šťouchané brambory, salát Coleslaw
        ( al. 1.1., 7 )
         
Nápoje       ovocný čaj,voda s citronem,ovocné mléko ( al. 7 )