SŠOS SČMSD Žďár n. S. logo

Jídelní lístek

20.11. Pondělí   1. Krupicová s vejcem ( al. 1.1., 3,9 )
      I. Špagety s vepřovým masem, ovoce ( al. 1.1., 3 )
      II. Čevapčičí, vařené brambory, zel. obloha ( al. 1.1., 10 )
         
21.11. Úterý   I. Špenátová ( al. 1.1., 3, 7 )
      I. Hov. zadní vařené, koprová omáčka, housk.kn.(1.1.,3,7)
      II. Krůtí plátek pikantní, dušená rýže, kuskus (al. 1.1., 7 )
      III. Střapačky s uzeným masem a zelím ( al. 1.1., 12 )
         
22.11. Středa   I. Hovězí s fritátovými nudlemi ( al. 1.1., 3, 7, 9 )
      I. Rybí filé zapečené se sýrem, vař.br., mrkvový salát(1.1,3,4,7)
      II. Vepřová krkovice pečená,dušená zelenina, vařené brambory
        ( al. 1.1., 7 )
         
23.11. Čtvrtek   I. Gulášová ( al. 1.1., )
      I. Hovězí líčka po burgundsku, bramborová kaše ( al. 1.1.,7,9 )
      II. Šopský salát, pečivo ( al. 1.1., 7)
      III. Bavorské vdolečky smažené, ovoce ( al. 1.1., 3, 7 )
         
24.11. Pátek   I. Hráškový krém ( al. 1.1., 7)
      I. Kuře na španělský způsob, dušená rýže ( al. 1.1., 7 )
      II. Vepřové žebírko smažené, bramborový salát ( al. 1.1,3,7,10 )
         
Nápoje       ovocný čaj,voda s citronem,ovocné mléko ( al. 7 )